Disclaimer - Stichting WIM, Werkgroep Informatie Mijnbouw

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Disclaimer

  • Bij de opzet van het materiaal in deze “stichting-WIM.nl” website is in goed vertrouwen gebruik gemaakt van informatie, welke ons inziens vrij op het internet beschikbaar is.

  • Indien enig persoon en/of instelling bezwaar maakt tegen het gebruik van zijn en/of haar informatie in de “stichting-WIM.nl”  website, gelieve dit direct te melden.

  • De betreffende informatie zal dan, na ontvangst van het bezwaar, onmiddellijk van de website worden verwijderd.

  • De website is opgezet als preselectie-materiaal zonder al te veel hinderlijke reclame boodschappen.

  • Derden kunnen van de informatie gebruik maken, maar dan geldt het volgende:

1. De makers van "stichting-WIM.nl" aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuistheden in "stichting-WIM.nl"  alsmede in de websites van derden waarnaar wordt verwezen.
2. "stichting-WIM.nl" geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal, links of enig andere inhoud in dit materiaal.
3. "stichting-WIM.nl" geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal, links of enig andere inhoud in het materiaal van derden.
4. "stichting-WIM.nl" zal niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor enig speciale, directe, indirecte, dan wel gevolgschade inclusief, en zonder enig limiet, van gemiste inkomsten en/of gemiste winstkansen, welke het gevolg zouden kunnen zijn door het gebruik van dit materiaal.
5. De informatie kan zonder kennisgeving gewijzigd worden en geeft “stichting-WIM.nl” geen enkele verplichtingen in de toekomst
.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu